مبایعه نامه برای خرید ملک وجاهت قانونی دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۸ #91039302

در آذر ماه سال ۹۸ سه دانگ یک ملک را از یک فرد آشنا خریداری کردم و مقرر شد تحویل و‌ سند زدن ملک همزمان باشند و بابت سه دانگ ‌دیگر اجاره بها پرداخت کنم حدود ۱۰ روز است ملک را تحویل گرفتم و در آن‌ ساکن هستم ولی فروشنده بابت ۳ دانگ اجاره بهای بسیار بالایی را مطرح کردند که امکان پرداخت ندارم ، همچنین با توجه به اینکه ۹۰ درصد مبلغ معامله را پرداخت کردم ولی همچنان با بهانه های نا معلوم اقدام به زدن سند نمی کند . با توجه به اینکه مبایعه نامه در بنگاه تنظیم نشده ولی امضای طرفین و شهود و تاریخ و مشخصات ملک و ... کامل درج شده و من مدارک و مستندات چک های پرداختی را دارم آیا در صورت امتناع فروشنده از سند زدن امکان اقدام قانونی را دارم؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پس از عمل به تعهدات خود امکان انتقال سند وجود دارد

مبایعه نامه شما معتبر است و مطابق با آن می توانید فروشنده را ملزم به انتقال سند کنید