پرداخت مهریه از طریق کسر از حقوق چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴,۷۴۶ #90985

با سلام
در سال 90 به ضورت توافقی اقدام به طلاق نموده ام. مبلغ مهریه 200 سکه بوده و در طلاقنامه توافق گردیده بود ماهانه 5 سکه پرداخت نمایم. پس از جدایی کارت بانکی من به مدت یک سال نزد زوجه بوده و ایشان طی این مدت نزدیک به 60 میلیون تومان از حساب من برداشت کرده اند. تصور من بر این بود که ایشان بعد از برداشت وجوه نسبت به کسر مبالغ از مهریه اقدام خواهد کرد. در حال حاضر مدرکی از این برداشتها ندارم . زوجه بعد از یک سال برداشت وجوه فیش های مربوط به دریافت مهریه را به اجرا گذارده و منکر دریافت مبالغی از کارت من شده است. در دادگاه تعداد 105 سکه را به اجرا گذارده و پس از ادعای من به اعسار، دادگاه پرداخت ماهیانه یک سکه را بر عهده من گذاشته است. زوجه پس از این حکم دادگاه به اداره اول اجرای اسناد رسمی مراجعه نموده و این اداره کسر ربع حقوق ماهیانه را تکلیف کرده است. این پروسه کسر از حقوق طی دو مرحله انجام شده و امور مالی محل خدمت من نسبت به کسر حقوق و پرداخت دین من به صورت ماهیانه اقدام نموده است و این پروسه همچنان ادامه دارد. طی ماههای اخیر زوجه علاوه بر دریافت دین از طریق کسر از حقوق، نسبت به توقیف خودرو من اقدام نموده است. حال آیا در زمانی که من طبق رای دادگاه موظف به پرداخت ماهانه یک سکه بوده ام و طی 5 سال گذشته نیز ربع حقوق و مزایای من که در بسیاری از ماهها بیش از ارزش یک سکه بوده است را پرداخت نموده ام، توقیف خودرو قانونی بوده است؟ و آیا امکان رفع توقیف وجود دارد؟ آیا روشی برای احراز و اثبات ادعای من در خصوص برداشت زوجه از کارت بانکی طی یک سال وجود دارد؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله به دلیل اینکه خودرو جزء مستثنیات دین نمیباشد لذا قابل توقیف است.