آیا زمین وقف شده را میتوان مسترد کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۷۶ #90960

احتراما
حدود 13 هکتار زمین و املاک موجود در3 روستا پیش از انقلاب که همگی متعلق به پدر پدربزرگ اینجانب و برادر و خواهر ایشان بوده با توجه به کوچ خود از محل زندگی که در خراسان رضوی شهرستان چناران بوده است وبعد به مشهد نقل مکان نموده اند با توجه به گفته های اهالی و خود فرد فوت شده به صورت وقف اولاد به کسانی که دو نفر بوده اند و بروی زمین های مذکور به عنوان رعیت مشغول به کار بوده اند واگذار شده است و قرار بر این بوده که از محل درآمد زمین های فوق در جهت آبادانی روستاها و اهالی آنجا خرج نمایند...اما در حال حاظر در سال جاری 1397طبق اضهارات اداره اوقاف شهرستان چناران زمین های فوق وقف عام اعلام شده و خرج اهالی و روستا میشود-اما با پیگیری بیشتر دوباره همان اداره اعلام نمود وقف نامه ای یا سندی موجود نیست و طبق گفته ها میباشد!
در حال حاظر وراث استشهاد نامه ای در دست دارند از سال 1369 از اهالی همان روستاها با امضا و مهر شورای همان محل مبنی بر وقف و عواید حاصل از آن!
آیا امکان ابطال وقف نامه و یا ابطال آن در اوقاف در جهت استرداد انها به وراث وجود دارد یا خیر؟
در چه صورتی قابل پیگیری و انجام خواهد بود؟؟؟
با تشکر

مشاوره حقوقی وقف
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله امکان پذیر است و در صورتیکه وقف نشده باشد صرفا با استشهادیه نمیتوانند ادعای وقف املاک را کنند ولی پیشنهاد میشود که حتما به دلیل اینکه از قوانین وقف مطلع نیستید حتما با وکیل متخصص ملکی در این خصوص مشورت کنید.