آیا شخصی می تواند با امضای که من نکرده ام ادعای طلب کند و شهودی هم به دادگاه معرفی کند ؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۲۴ #90942815

سلام شخصی داخل یک برگه چند مورد مبلغ نوشته و مدعی شده چند مورد مالی به بنده داده که بفروشم و پول را برگردانم و بعد برگه را برده دادگاه و از آنجا به شورای حل اختلاف و ادعا کرده این برگه فاکتور است و به استناد آن از من طلبکار است.هیچ امضا یا مهر یا اثر انگشتی از من روی برگه نیست.در جلسه اول قاعدتا من منکر شدم.در جلسه بعدی ایشان برادر و پدرش را به عنوان شاهد آورده است!و میخواهد از طریق شهود ادعایش را ثابت کند.چه اقدام قانونی میتوانم انجام بدهم؟جرح شهود؟تقاضای پرسش از شهود؟میتوانم سوالاتی از جزییات را در برگه نوشته و در جلسه شورا از رییس شورا بخواهم بپرسد و سپس پاسخ ها را ثبت کنند تا شهادت دروغشان اثبات گردد؟ اگر شهود ادعا کنند جزییات را نمیدانند و فقط به طور کلی میدانند که شاکی مالی به بنده داده ولی مثلا از جزییات اطلاع نداشته باشند آیا این شهادت درست است؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برابر قانون مدنی : امضائی که در روی نوشته یا سندی باشد بر ضرر امضا کننده دلیل است
لذا چون شما امضاء نکردید مسئولیتی ندارید

خیر شهادت کلی و دلایل ایشان درست نمیباشد و مسموع واقع نمیشود شهود بایستی اطلاع دقیق از انجام معامله یا دین داشته باشند .

سلام
نحوه تسلیم مال به شما باید ثابت شود و همچنین باید در مدرک مستند ایشان امضا و یا اثر انگشت شما وجود داشته باشد و لازم به ذکر است که درصورت احراز شهادت دروغ می توانید اقدام به طرح شکایت نمایید

با سلام.
در صورت نبودن مدرک یا رسید مکتوب با شهادت دو نفر که در جریان دقیق رد و بدل شدن پول و یا مالی باشند معمولا رای بر محکومیت خوانده صادر میشود.
لیکن شهود در پرونده شما چون قرابت نسبی با خواهان دارند به استناد ماده ۴۱۳ قانون آیین دادرسی جرح شهود پذیرفته میشود.