می توان خودروی وکالتی را خریداری نمود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۴۳ #90925043

سلام وقت شما بخیر.
مشکلی نیست؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید خریداری کنید اما اگر سند ماشین توقیف شود ان وقت شما باید اعتراض ثالث کنید چون سند به نام شما نیست

با سلام
خرید و فروش خودرو به این صورت در جامعه رواج دارد و از لحاظ دیگر مشکلات و گرفتاریهای خودش رو بهمراه دارد .

بادرود بله خرید و فروش وکالتی میتوان انجام داد
ولی بهتر است مبایعه نامه نیز تنظیم کنید

عرفا وکالتی خریداری می شود ولیکن مشکلات خاص خود را به همراه خواهد داشت

با درود
گرچه در عرف جامعه اینگونه خریدوفروش می‌شود، لیکن گاها مشکل ایجاد می‌کند.

درود
خرید وکالتی گاها مشکلاتی در پی خواهد داشت لیکن تصمیم با شماست.