آیا جعل عنوان محسوب میشود یا شروع به جرم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۲۴ #90907658

سلام بنده یک سرمایه گزار بورس و اوراق بهادار هستم چندی پیش هنگام مراجعه به دفتر پیشخوان برای ثبت نام و ورود یکی از دوستان به بورس یکی از کارمندان پیشخوان از من درخواست کرد که شماره من را به کسانی که به دفتر پیشخوان مراجعه میکنند بدهد برای مشاوره چون دفتر تهران جوابگو نیست بنده نیز پذیرفتم تا این که از آن زمان تا حالا پنج نفر با بنده تماس گرفته بنده ایشان را راهنمایی کرده و حتی یک ریال از ایشان نگرفتم تا اینکه نفر ششم تماس گرفت و تقاضای کاری کرد که بسیار زمانبر بود من به ایشان گفتم که برای انجام اینکار مبلغ ناچیزی به حسابم واریز کنند و ایشان عصبانی شده و گفتند که شما جعل عنوان کرده و اینکار بر عهده دفتر تهران است و من از شما شکایت کرده و شما را به زندان می اندازم و اگر میخواستم به دفتر تهران زنگ زده و کارم مجانی انجام میشد سپس به دفتر پیشخوان مراجعه کرده و با داد و بیداد به کارمند پیشخوان گفته من پدرش را در می آورم میخواستم بپرسم ایشان برای اثبات ادعای خود چه کاری باید انجام دهد و آیا من میتوانم با سه شاهد عادل از ایشان به خاطر توهین به پدرم شکایت کنم و در صورت شکایت ایشان با کدام مواد قانونی میتوان از خودم دفاع کنم ایشان با من تماس گرفته و به من میگویند که جعل عنوان کرده ای

مشاوره حقوقی جعل
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

- موضوع مذکور و اقدام شما جرم تلقی نشده و دارای تعریف مجرمانه نمی باشد .
- با اثبات توهین ایشان به خود از طریق شهادت شهود میتوانید اقدام به شکایت نمائید .