مجازات حبس ایشان در تجدید نظر امکان تعلیق یا تبدیل خواهد داشت؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۴ #90903711

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت وکلا و متخصصین محترم قضایی.
خانمی ۴۴ ساله که سرپرست و از مدد جویان بهزیستی می باشد و از طریق خیاطی و بافنگی امرار معاش می نماید و در حوضه بسیج و خادمی ائمه فعالیت دارد و به حسن سابقه و اخلاق و رفتار شهرت دارد و تا کنون هیچ خطایی در زندگی خود مرتکب نشده است. اخیرا به دلیل رکود کسب کار به خاطر بیماری کرونا و عقب افتادن اقساط و اجاره خانه و هزینه های بالای زندگی در وضعیت کنونی اخیر فریب چند آدم پلید را برای جا به جایی ۵ کیلو تریاک میخورد و بلافاصله دست گیر می شود و تازه متوجه برگی خطای خود می شود و به آن اقرار و توبه می کند و با اینک ماشین را به صورت اقساطی خریداری کرده و هنوز مالک آن نیست را هم اقرار کرده و حقیقت را گفته ولی هنوز در حال دادن اقساط آن هست و حاضر به ضبط آن شده که تنها دارایی با ارزش وی محصوب میشود و گناه خود را پذیرفته و دادستان هم در کیفر خواست جهات تخفیف را لحاظ کرده ولی حکم دادگاه بدوی بدون توجه جهات تخفیف و اقرار و توبه و وضعیت فردی روحی و جسمانی و خانوادگی و سرپرست بودن و حسن سابقه ایشان مجازات اشد را در نظر گرفته.. آیا همین رای انصاف خدا و شرع و قوانین جمهوری اسلامی است که همچین فردی بر سر اولین و آخرین و تنها خطای خود تمام زندگیش نابود شود... قاضی هیچ دلیلی برای حداکثر مجازات خود ذکر نکرده است و متهم حاضر است تا پایان عمر خویش تعلیق شود ولی خانه و زندگی و ابروی خود را از دست ندهد.. ایا مجازات حبس ایشان در تجدید نظر امکان تعلیق یا تبدیل خواهد داشت؟ باسپاس فراوان

مشاوره حقوقی مواد مخدر
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

جرم مواد مخدر تعلیق و تخفیف نخواهد داشت. بنا بر شرایط این مورد با یک متخصص حضوری مشورت بگیرید