خراب کردن زندگی زناشویی دیگری قابل شکایت است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۱۵ #90894753

سلام از فردی بابت چند مورد شکایت شده چند بار با خط خانمش باهم تماس گرفته ایم ومن هم نمی دانستم خط به نام خانمش است چون شروع تماس با اوبوده با خانمش در حال طلا ق هستندحال می گوید یا رضایت بده یا شکایت می کنم ومی گویم تو زندگی من راخراب کرده ای نشان به ان نشان از خط تو به خط خانم من چند بار تماس رد وبدل شده البته من از ایشان ویک خانم دیگر(خواهر خانمم) پیامکهایی دارم (که وقوع کارهای ذکر شده در پیامکها مر بوط به قبل از این تماسهاست)ود رآن پیامها به من می گویند با هم در ارتباط بود ه اندماهها قبل از این چند تماس تلفنی پول زیادی از طرف این فرد به حساب خواهر خانمم می ریزد اعتراف پیامکی خواهر خانمم است اعتراف صوتی ان اقا هست ماشین خریداری شده با ان پول هست دادگاه پرینت حساب انها هم می تواند بگیرددر دادگاه بابت شکایتی که از انها شده بود(ارسال پیامک بد برای ما)هر دو نوشته اند در ان چند روز ارسال پیامک با هم بوده اند وهمه اینها مر بوط به قبل از این چند تماس تلفنی می باشدالبته دادگاه اگر بخواهد به راحتی بااحضار یا تحقیق از خانواده خودش و همسرش وخانواده همسرش وهمسر سابق خواهر خانمم که این اقا موجب جدایی او وخواهر خانمم شده (این اقا وخواهر خانمم الان پنهانی صیغه هم هستند )می تواند موضوع را روشن کند .به طور کلی از روی پیامکهای ارسالی این وخاهر خانمم ونیز تحقیق محلی به راحتی می توان به اصل موضوع پی برد شورای حل اختلاف بیان کرده از نظر ما موضوع روشن است واین اقا(من) باعث خرابی زندگی اونشده ام پرونده هم برای تعیین تکلیف پیش قاضی فرستاده شده البته ان اقا تقاضای پرینت مکالمات تلفنی بابت چند مورد تماس داده ممنون می شوم راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی خانواده
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ووقت بخیر
اگر تماس های تلفنی دو نفر باعث برهم ریختن زندگی شخص دیگری شده باشد ازطریق مراجع قضایی قابل پیگیری می باشد حال اینکه روند به چه شکلی پیش روند بستگی به علم قاضی و اسناد و مدارک مورد نظر دارد .