ملکی که به نام زوجه است و زوج هم مقدار بسیار کمی کمک کرده است زوج هم شریک است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۷ #90859001

سلام وقتتون بخیر
من یک خانم هستم و زمانی که ازدواج کردیم یعنی ۱۵ سال پیش پول رهن خانه که ۲ میلیون بود دادم و خانه رهن کردیم. سال بعد هم دوباره رهن خانه را من دادم. و بعدا رد و سه سال با وام‌ بنیاد شهید که به نام من بود و مقداری پول دیگر خانه ای خریدیم و همسرم هم در این بین ۳میلیون پول از عموم گرفت برای خانه و بعد از چند سال بهش برگرداند. و اقساط خانه که ماهی هفتاد بود همسرم و مقداری هم مادرم دادن تا اینکه ان خانه را فروختیم و خانه ای دیگر که با مقدار بیشتری پول سهام من خریدیم که اقساط آن ملک را هم مقداری همسرم و بییشتر آن را بنده دادم. دوباره خانه را بعد از دو سال فروختیم و ملکی بزرگتر با پولی که از بازنشستگی پدرم به من رسید خریدیم و کل اقساط را من دادم.چون همسرم میگفت خونه به اسم تو هستش تو باید اقساط را پرداخت کنی تا الان که خانه بزرگتر با پول های پس انداز من خریدیم تمام اقساط خانه جدید بعلاوه بنایی و اسباب کشی و اینا را هم بنده دادم الان ابشون میگه چون من سال ۸۳۳ میلیون پول دادم خونه مال منم هست. در صورتی که اگر این خانه را من نخریده بودم باید اقساط بیشتری با پول پبش میداد. چون وظیفه مرد هستش که خونه فراهم کنه. و میگه من سال ۸۳ میتونستم با ۳میلیون یه زمین بخرم درحالی که من در سال ۸۰ دو میلیون پول پیش برای خونه‌ دادم. از نظر حقوقی ممنون میشم حکم این منزل را بهمون اطلاع بدید. ایا ایشون از این منزل که قراردادش هم به اسم من است و فقط ۱۰سال پیش چند قسط و ۳ میلیون داده سهمی دارد؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
خیر نسبت به سهم پرداختی شریک است
اگر سند بنام ایشان نیست یا مدرک دیگر که دال بر شراکت مسوی باشد حق ادعا ندارد