مرا برای توضیحات درباره سرقت گوشی احضار کرده اند، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۳۲ #90849356

سلام
دیروز برای من ی احضاریه ا ز کلانتری اومده بود مبنی بر ارائه توضیجات جهت شکایت علیه شما به کلانتری مراجعه کردم گفتن در رابطه با سرقت گوشی هست سیمکارت شما در گوشی سرقتی بوده. پیگیر شدم دیدم سیمکارت ایرانسل که دست دختر خواهرم بوده به اسم من بوده و ایشون جند ماه پیش گوشی سامسونگی خریداری می کنن از فروشگاهی واقع در اصفهان. گوشی هم کارتن داره هم فاکتور دختر خواهرم ابتدا سیم کارت دوستش را میذاره (چون سیم کارت خودش دنبالش نبوده ) بعد هم سیم کارت خودش را الان هم برای من که سیم کارت به اسمم بوده و هم برای دوستش شکایت شده فردا من باید برم داد سرا برای توضیحات میخواستم ببینم باید چکار کنم؟
تو را خدا راهنماییم کنید.
ممنون.
مبلغ گوشی هم شش میلیون و نهصد و پنجاه هزار تومان

مشاوره حقوقی سرقت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسمه تعالی : حتما به دادسرا تشریف ببرید و شرح موضوع را به دادیار یا بازپرس بدیدخود گوشی و کارتن گوشی و فاکتور خرید رو حتما همراه داشته باشید بهر حال بایدثابتکنید گوشی رو از جای معتبر خریداری کردید تا محکوم به اتهام انتسابی نشید تنها مدرکی که شما را تبرئه خواهد کرد همین مدارک مخصوصا فاکتور خرید است . اگر فاکتور ندارید حتما به مغازه یا شخص فروشنده مراجعه و اخذ کنیددر غیر اینصورت غلاوه بر عودت گوشی به مبلغی دوبرابر مبلغ گوشی جریمعه خواهید شد