با تناقض آراء کارشناسی چه پیش خواهد آمد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۵ #90798271

با عرض سلام و خسته نباشید
بنده در شرکتی بعنوان راننده مشغول به کار بودم
بعد از مدتی صرفا نه فقط بعنوان راننده،بلکه در قسمتهای تخلیه بار نیز به کار گرفته شدم و شکایت کردم و با گرفتن جواب Mri کمری و نظریه پزشکی قانونی از ناحیه مهره های کمری دچار بیرون زدگی دیسک شدم و ارش تعیین شد
و چون بازرس کار به شرکت مراجعه کردن مدیران شرکت دروغ گفته و اعلام داشتن بنده فقط راننده بودم نه کمک در تخلیه بار و جابه جایی
بعد از نظریه کارشناسی،معلوم شد ایشان با توجه به صحبتهای شرکت بنده را ۵۰ درصد و شرکت را ۵۰ درصد مقصر اعلام کردند،چند روز بعد بنده اعتراض زدم هزینه کارشناسی پرداخت کرده اینبار کارشناسان ۶۰ درصد شرکت را مقصر دانسته و ۴۰ درصد بنده با توجه به اینکه دو نفر شاهد اظهارات خود را ضمیمه پرونده کردن که شرکت تماما مقصر هست
چون اصلا بنده موقع بدو استخدام هیچ کمر دردی نداشتم و گزارش طب کار مستلزم این امر هست
چون نظریه پزشکی قانونی این بوده این بیمار ممکن است در صورت اثبات و تشدید رخ داده باشد با اینکه این شرکت معاینات دوره ایی سالیانه ندارد و فقط بدو استخدام این تست را میگیرد وه بنده سالم بودم

مشاوره حقوقی اداره کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام - بایستی شهادت شهود در این خصوص جهت اثبات ادعای شما وجود داشته باشد ، که شما خودسر این کار را انجام دادید یا اینکه مسول قسمت یا مسول شما از شما خواسته که این کار را انجام دهید وحتی بگونه ای تهدید آمیز شما را ملزم به این کار کرده باشد .که در اینصورت شرکت کامل مقصر خواهد بود ولی اگر نتوانید اثبات کنید بصورت درصدی مشخص خواهد شد.