سند و برگ سبز خودرو به من نداده، چکار باید کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۵۸ #90788050

سلام وقت بخیر خسته نباشید
بنده یه ماشین سمند خریدم به صورت قولنامه ای بین خودمون الان دو سال از این موضوع میگذره ولی سند و برگ سبز خودرو به من نداده. برگ سبز و سند هم به اسم اون شخصی که ماشین ازش خریدم نیست کارت ماشین و بیمه نامه دارم الان تصادف کردم و ماشین پارکینگ هست و لازمم شده لطفا بنده رو راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما باید درخواست تحویل مدارک و فک پلاک و الزام به تنظیم سند رسمی کنید
از طریق دفتر خدمات قضایی

دادخواست الزام به تحویل مدارک اتومبیل و انتقال رسمی اتومبیل را به دفتر خدمات الکترونیک بدهیدتا رسیدگی شود

باسلام
از طریق ارایه دادخواست الزام به تحویل مدارک و نیز الزام به تنظیم سند و تعویض پلاک بر علیه فروشنده و مالک اصلی خودرو اقدام قانونی نمایید.

سلام
شما باید با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی نزدیک محل سکونت خود علیه فروشنده و کسی که سند رسمی به نام وی است دادخواست الزام به تحویل مدارک اتومبیل و فک پلاک و انتقال رسمی اتومبیل را تقدیم تا به مرجع قضایی ارسال و رسیدگی شود