میخوام طلاق بگیرم؛ چیکار باید کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۱۸ #90774797

دیگه نمیتونم با همسرم زندگی کنم خستم کرده دست بزن داشته فحاشی میکرده عادتشه هر چند وقت یک بار چند ماه قهر میکنه و میره بعد بر میگرده خانوادش دارن عذابم میدن

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت اثبات، موضوع از موارد عسر و حرج بوده و از موجبات درخواست طلاق برای زن خواهد بود

به استناد به عسر وحرج دادخواست گواهی عدم امکان ساز ش به دادگاه بدهید البته اثبات عسر وحرج به داگاه کار اسانی نیست اگر برای ین موضوع پرونده قضایی قبلا داشتید ضمیمه دادخواست نمائید شهادت شهود ونظرمشاور خانواده هم برای این موضوع موثر است

با سلام
زوجه میبایست شرایط حدوث حق طلاق برای خویش را ثابت نماید تا بتواند طلاق بگیرد

سلام . حق طلاق حسب قانون بر زوج تعلق دارد . مگر اینکه توافق کرده باشید که حق طلاق با زوجه باشد .

۱۲ شرط در سند نکاحیه شما چاپی نوشته سده است باید ببینید کدام بند شرایط حال شما است که زوج رعایت نمی کند و قابل اثبات باشد و مواردی از قبیل اعتیاد همسر و ....

دادخواست طلاق از طرف زوجه بسیار مشکل است و بدون وکیل موفق نمی شوید . موفق باشید

با سلام
شما میتوانید دادخواست طلاق به استناد عسر و حرج را تقدیم دادگاه کنید.