چگونه میتواند اعتراض کند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۰۱ #90773486

درود
دو نفر واخوانده ی اعسار بوده ایم که یکی از ما در جلسه ی دادگاه شرکت کرد و من شرکت نکردم در صدور حکم اولیه درخواست اعسار انها قبول شد ولی بنده درخواست واخواهی دادم و درجلسه واخواهی عدم معسر بودن انها را ثابت کردم اما مشکل اینجاست که حکم رد اعسار فقط برای من صادر شده است سوال اینکه دوست من چگونه میتواند اعتراض کند؟ مگر غیر از این است که وقتی عدم معسر بودن مجرمین اثبات شده باید رای به نفع جفتمان صادر میشد و نه فقط من ایا امکانش است قاضی حواسش نبوده که واخواندگان اعسار دو نفر بوده ایم؟
تشکر

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در حقیقت اگر طبق واخواهی شما دادخواست اعسار آنها رد شده باشد بایستی عرض شود تمکن مالی محکومان محرز گردیده و این امر نمیتواند در قبال یکی از خواهان معسر و در مقابل خواهان دیگری متمکن محسوب گردد لذا میتوانید طبق لایحه ای اصلاح رای را از شعبه محترم تقاضا نمایید .

دوست شما توانای مالی در پرداخت نداشته دادگاه برسی کرده اعسارشو قبول کرد در خصوص شما در زمان مهلت قانونی اقدام نکردیده ایت،یا وضعیت مالی مناسب برخورداریت ،