بازرس و هیات مدیره میگویند اضطراری بوده و میشود یک جلسه ای برگزار کرد، آیا چنین چیزی درست است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۱۸ #90758454

باسلام
در مجتمعی ۲۰۰ واحده هیات مدیره فعلی مجمع عمومی فوق العاده و با نام اضطراری جهت تصمیم گیری درخصوص چند مساله مهم برگزار کرده و در یک جلسه و با حضور تنها ۶۰ نفر این مجمع را رسمی و حتی رای گیری کرده اند. بنده به بازرس متذکر شدم و حتی ابلاغیه رسمی فرستادم که مجمع عمومی اعم از عادی یا فوق العاده مطابق قانون تملک حتما میبایست شرایط حد نصاب و رسمیت قانونی را داشته باشد و با ۶۰ نفر که نصف مالکین مجتمع نیست مجمع رسمی نبوده و میبایست به نوبت دوم و یا سوم موکول می گردید. اما بازرس و هیات مدیره میگویند اضطراری بوده و میشود یک جلسه ای برگزار کرد. آیا چنین چیزی درست است؟؟؟ بنده درخواست ابطال نتایج مجمع را از بازرس کرده ام.
باسپاس

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ، دقت بفرمایید که طبق ماده ۸ آیین نامه اجرایی قانون تملک آپارتمان از موارد حد نصاب جلسه مجمع عمومی ساختمان ، حضور مالکین بیش از نصف مساحت ساختمان می باشد(دقت شود که ملاک مالکیت مساحت است نه تعداد)،ممکن است در این جلسه ۶۰ مالکی که حضور پیدا کرده اند مالک بیش از نصف مساحت ساختمان بوده باشند ، در غیراینصورت تصمیمات مجمع فاقد اثر می باشد.