نحوه محاسبه و تبدیل ریالی دیه در حکم صادره چگونه است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۹۵۵ #90752946

باسلام و وقت بخیر. مهر ماه ۹۸ من راکب موتور سیکلت بودم و با خودرویی تصادف کردم که هر دو به میزان ۵۰-۵۰ مقصر شدیم. دست من شکست و جراحی و ... ولی به اتومبیل ایشان چیزی نشد. پنجاه درصد خسارت موتور رو بیمه پرداخت کرد. در مورد دیه هم پس از طی مراحل پزشک قانونی و دادگاه در نهایت حکم زیر در خرداد ۹۹ صادر شد. دیروز بیمه اعلام کرد که هفته آینده دیه با توجه به ۵۰ درصد تقصیر به مبلغ ۱۹/۸۰۰/۰۰۰ تومان پرداخت میشود. لطفا بفرمایید آیا بیمه درست محاسبه کرده؟ و اگر نه چطور میتونم اعتراض کنم؟
متن حکم بشرح زیر است:
با استناد به مواد ۲ و ۱۷ و ۱۸ و ۴۴۸ و ۴۴۹ و ۵۶۹ و ۷۰۹ و ۷۱۰ قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۹۲ متهم موصوف را از جهت جنبه خصوصی جرم به میزان ۵۰ درصد پرداخت هشت درصد دیه کامل بابت شکستگی ثلث تحتانی استخوان زند اعلی که بدون عیب بهبود یافته است و نیم درصد دیه کامل بابت جراحت حارصه پشت دست راست و نیم درصد دیه کامل بابت جراحت آرنج چپ و دو فقره نیم درصد دیه کامل بابت دو مورد جراحت حارصه زانوی چپ و دو درصد دیه کامل بابت ارش آسیب نسج نرم اطراف شکستگی ساعد راست در حق شاکی که ظرف مدت دوسال از تاریخ بزه قابل پرداخت میباشد.

مشاوره حقوقی دیه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای تعیین مبلغ دقیق دیه باید به اجرای احکام شعبه مراجعه کنید

سلام و درود، توجه داشته باشید که مبلغ دقیق دیه در اجرای احکام محاسبه و ارایه می گردد؛ موفق باشید.

میزان دیه توسط اجرای احکام محاسبه میشود

درود
دیه را پزشکی قانونی با توجه به صدمات وارده و جراحتها تعیین و در هنگام اجرا محاسبه می شود، صحیح است و نگران نباشید.

سلام . میزان دقیق دیه توسط اجرای احکام محاسبه می گردد

مبلغ دیه در اجرای احکام محاسبه خواهد شد و مبلغ صحیح است