اگر حکم دادگاه دستکاری شود؛ چه اقدامی باید صورت گیرد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۳۲ #90739644

سلام وخسته نباشید من می خوام بدونم من چند تا شکایت کردم ضرب و شتم و ترک انفاق با داشتن مدارک کلا اشاره ای نکردن و حکم برائت و فقدان ادله داده قاضی دستکاری کرده آشنای زوج الان چیکار کنم من؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام شما صرفا می توانید در صورت قابلیت اعتراض ، نسبت به بررسی مجدد و اعتراص نسبت به آن اقدام کنید .

اگر رای به ضرر شما صادر شده اعتراض کن

شما چنانچه ادله کافی مانند گواهی پزشکی قانونی جهــــت ضرب وشتـــم دارید و در حکم صادره لحاظ و عنوان نشده لازم است به حکم صادره در مهلت مقرر اعتراض نمایید وقابل رسیدگی میباشد.

در این موارد باید دید دادرس با زوج شما چه رابطه فامیلی دارند اگر این قرابت،قرابت نسبی و سببی باشد که در قانون آ دادرسی آمده شما میتوانید رد دادرس را بخواهید تا پرونده برای بررسی به دادرسی دیگر محول شود. اما اگر اینگونه نبود باید شکایت خود را به ریاست دادگاه برده تا بررسی شود البته شما باید برای اثبات آن دلایل متقن و دقیق داشته باشید.

اگر دادنامه به ضرر شماست اعتراض بفرمایید ... بیان ادعاهای مندرج در سؤال ، می تواند واجد مسوولیت جزایی برای شما باشد ...

درود
اگر حکم قطعی است که نمی شود کاری کرد ولی اگر منظورتان قرار منع تعقیب است در مهلت مقرر اعتراض کنید

اگر زمانی توانستید ادعاهای خود را ثابت کنید ، به حوزه ریاست دادگستری شهرتان بروید و شکایت کنید