خیانت در امانت شکایت کرده که چرا ماشین فرسوده شده؛ چه دفاعی باید از خودم بکنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۸۰ #90725600

سلام
خودرویی را وکالت فروش به شخصی دارم بعد از ۴ سال اومده میگه خودروی منو پس بده من هم ندادم از دستم شکایت کرده که شفایی خودرو را خریده و قاضی شهادت یک شهود را پذیرفت و دستور استرداد مال رو داد من هم ماشین که مدل ۸۲ بود گذاشتم پارکینگ الان خیانت در امانت شکایت کرده که چرا ماشین فرسوده شده چه دفاعی باید از خودم بکنم

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما می بایست خودرو را به هرشکلی که موجود است تحویل دهید و اگر ادعای خسارت یا هرموردی دارند باید طی دادخواست مطرح نمایند

فرسوده شدن خودرو، خیانت در امانت تلقی نمی گردد. خصوصا این که برای تحقق خیانت در امانت باید سوء نیت خاص و قصد وارد ساختن ضرر به طرف وجود داشته باشد.

جرم خیانت در امانت تقق نیافته ولی باید حکم دادکاه را اجرا کنی

با توجه ب گذشت زمان فرسوده شدن ماشین طبیعیست و همچنین با وکالت شما جرم خیانت در امانت منتفی است

شما ملزم به اجرای حکم صادره از دادگاه می باشید لاکن جرم خیانت در امانت تحقق نیافته است

باسلام
شما باید به حکم صادر شده عمل کنید

اگر خریده است وصف امانت محقق نیست. اما شما ملزم به اجرای حکم دادگاه هستید.