نحوه تقویم خسارت تاخیر تادیه با مطالبه جداگانه

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۶۳ #90701982

در مطالبه خسارت تاخیر تادیه به طور جداگانه، خواسته چطور باید تقویم بشه؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خسارت تاخیر از تاریخ مطالبه الی الیوم الوصول با توجه به شاخص بانک مرکزی فعلا مقوم به ۳ میلیون تومان

با سلام
خواسته عبارت است از مطالبه وجه بایت خسارت تاخیر تادیه موضوع قرارداد یا دادنامه .....

با سلام
نوشته می شود با جلب نظر کارشناس و چون خواسته مالی است فعلا به یک رقمی مقوم می شود.

باسلام
خسارت تاخیر تادیه،با مطالبه ودر نظر گرفتن گردش و صورت حساب سالیانه بانک مرکزی بانظر کارشناسی محاسبه می‌گردد.

با سلام
مطالبه خسارت تاخیر تادیه از تاریخ استحقاق تا وصول کامل طلب متناسب با شاخص تغییر قیمت سالیانه بانک مرکزی

با سلام
خواسته را مقوم به نظر کارشناس بنویسید.

مطالبه خسارت تاخیر تادیه از تاریخ استحقاق مطالبه بوسیله اظهارنامه یا تاریخ حال شدن طلب تا تاریخ وصول طلب طبق شاخص بانک مرکزی