برای ان دو ماه زوجه همچنان میتواند شکایت کیفری نفقه کند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۱۳ #90695260

سلام.
در دوران عقد هستیم و خانم بنده حق حبس نداره و تمکین هم نمیکنه با این حال من فقط دو ماه اول نفقه ایشان را واریز نکردم و الان ۱۱ ماه دارم برای حذف جنبه کیفری هر ماه ۱۰۰ هزار تومان واریز میکنم. الان دو سوال خدمت شما دارم اول اینکه برای ان دو ماه زوجه همچنان میتواند شکایت کیفری نفقه کند اگر جواب مثبت است چه کار کنم که این دو ماه هم جنبه کیفریش حذف بشه؟ سوال دوم اینه که هر ماه ۱۰۰ هزار تومان واریز کردم جنبه کیفری نفقه برداشته میشه؟.ببخشید طولانی شد

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ضمن اینکه مطابق بسیاری از آرا دادگاه ها، پرداخت بخشی از نفقه موجب عدم تحقق جرم ترک انفاق است.

با سلام. شکایت کیفری نفقه مخصوص به زمان حال است و اگر همسر شما شکایت کند، در خصوص آن دوماه فقط می تواند حقوقی اقدام کند و راه به جایی نخواهد برد

با سلام
در صورت عدم تمکین نفقه ای به ایشان تعلق نمی گیرد ولی در غیر این صورت نفقه حق قانونی ایشان می باشد و قابلیت مجازات دارد .در مورد میزان نفقه نیز باید توسط کارشناس تعیین شود

اگ, درمرحله عقد هسید چه تمکینی میخواهید بهتراست با این کار ازابتدای زندگی کینه وعداوت راایجادنکنید وباایشان سازش کنید

سلام
شرط تعلق نفقه تمکین است و چنانچه همسرتان در تمکین بوده اند و شما نفقه ایشان را نداده باشید و شکایت کنند شما قابل تعقیب هستید و جهت عدم امکان تعقیب نفقه آن دو ماه راهم واریز کنید و میزان نفقه به شرایط طرفین بستگی دارد لیکن بنظر می رسد ماهی ۱۰۰ هزارتومان کافی نباشد.