قانون پرونده های ترک انفاق به چه صورت است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۵۰ #90689815

با سلام
یک سال قبل دادخواست طلاق دادم و رای طلاق در دادگاه بدوی صادر شده است.و تو این سال سه چهار مرحله مبالغی رو به عنوان نفقه به حساب دادگاه واریز کردم به صورت علی الحساب، چون برای بنده مشخص نبود که ماهی چقدر باید بپردازم و تو حکم بدوی هم هیچ اشاره ای به نفقه این یک سال نکرده است و فقط نفقه عده رو مشخص کرده اند.
و زوجه از بنده شکایت کیفری ترک انفاق طرح کرده است.و فقط به منظور حبس و زندان این پرونده را برای بنده تشکیل داده است. آیا با این شرایط احتمال زندان برای بنده وجود دارد؟ و یا اینکه ابتدا باید محکوم به پرداخت نفقه شوم و اگر تو مهلت تعین شده نپردازم بعد حکم زندان صادر میشود.؟ روال این پرونده ها به چه صورته

ممنونم اگر امکام داره دقیق راهنمایم کنید. چون از هر کسی چیزی شنیدم و خودمم نمیدونم چکار کنم.

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با ارائه مدارک پرداخت نفقه در پرونده منع تعقیب صادر میشه

با پرداخت نفقه شکایت منتفی است و منع تعقیب صادر خواهد شد

باسلام
با پرداخت نفقه موجبی برای مجازات نیست.

ترک انفاق منتفی است
مجازات ترک انفاق اصولا جزای نقدی تعیین می‌شود

شما با ساتناد به رسیدهای واریزی نفقه به دادسرا منع تعقیب صادر خواهد شد

باسلام درصورتی که مبلغی بعنوان نفقه پرداخت کرده باشید مجازات نخواهید شد

درود
اگر شما نفقه رو پرداخت کرده باشید قرار منع تعقیب صادر می شود۔