برای دادخواست یا اظهار نامه،الزاما باید عریضه نویس برایم بنویسد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۷۲۱ #90676412

سلام
میخواستم بدونم برای دادخواست یا اظهارنامه حتما اول باید عریضه نویس برام بنویسه و بعد دفتر خدمات قضایی برم؟
خود دفاتر خدمات این کار رو انجام نمیدن؟ چون من یه بار مراجعه کردم گفتن ما تایپ نمیکنیم و البته من متن از عریضه نویسی دادگاه داشتم، اما هر بار برام مقدور نیست، اول دادگاه مراجعه کنم و بعد دفتر خدمات،چکار کنم؟
ممنون

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اصولا تنظیم دادخواست به لحاظ فنی بودن باید توسط وکیل انجام شود . اما در دفتر خدمات قضایی همه خواسته ها یک پیش فرضی در سامانه دارند که می توانید همان را تکمیل و دادخواست خود را ثبت کنید .

یک سری ازدادخواست ها یا اظهارنامه در دفترخدمات به عنوان نمونه هست که ذخیره شده و همان راتکمیل می کنند ونیازی به عریصه نویس نیست .

باسلام
شما میتوانید خودتان یا با کمک عریضه نویس یا وکیل متن دادخواست یا اظهارنامه را بنویسید بعد به دفاترخدمات قضایی ببرید

سلام شما برای تنظیم دادخواست میتوانید به دفاتر حقوقی مراجعه کنید یا به عریضه نویس مراجعه کنید و چناچه دادخواست شما بیش از یک صفحه باشد به کافی نت مراجعه و آن را تایپ و در سی دی رایت کرده سپس برای ثبت دادخواست تان به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید.

با سلام شما می توانید خودتان متن دادخواست را بنویسید یا با کمک عریضه نویس یا وکیل،دفاتر خدمات قضایی مسئولیتی از این باب ندارند