هزینه ثبت شکایت فک پلاک چه میزان است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۱,۱۵۹ #90673365

خریدار خودروی بنده با وجود داشتن وکالت تعویض پلاک بعد از گذشت ۳ ماه هنوز مبادرت به فک پلاک ننموده است. بنده قصد شکایت و درخواست فک پلاک، توقیف موقت و مطالبه خسارت را دارم. اما دفاتر مختلف قیمتهای متفاوت حتی تا ۲۳۰ هزار تومان نیز تعیین میکنند. لطفا کسی راهنمایی میکنه که هزینه واقعی ثبت شکایت چقدر است؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

. بسمه تعالی : فرض موارد مطروحه خدمت شما بزرگوار عرض کنم . قبل از هر گونه شکایت و پرداخت هزینه ایی
ابتدا یک اظهار نامه برای ایشان ارسال بفرمایید و مراتب را به ایشان بات مقرر نمودن تاریخ مشخص خریدار را مشخصا ملزم به تعویض پلاک کنید و مراتب عدم توجه به فک پلالک و تعویض پلاک را به ایشان تذکر دهیذ.. چنانچه همچنان خودداری نمودند قانونا اقدام بفرمایید ..
نکته : با توجه به صدور وکالتنامه و عدم درج آخرین مهلت برای تعویض پلاک و معمولا تاریخ یکساله اعتبار وکالتنامه ها احتمال عدم موفقیت شما از نظر شکایتهایی که مرقوم فرمودید جای بحث دارد و چون دعوی از چنله دعاوی غیر مالی است هزینه آن از ۴۰۰ هزار ریال تا یک میلیبون و هشتصد هزاز ریال است