آیا سفته ضمانت، برای عدم ایجاد مزاحمت جنبه کیفری دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۷۳۰ #90666014

با سلام
بنده از شخصی سفته گرفتم که مزاحمت و آبروریزی برایم ایجاد نکند و برای اینکار یک تعهد با خط خودش از او گرفتم که در صورت ارتکاب سفته را اجرا بگذارم و انگشت زد.
حالا در محل کارم حضور پیدا کرده و در محل زندگی بنده و آبروی بنده را برده.
آیا اگر شکایت کنم سفته را برای او تقسیط میکنند؟
در سفته عنوان ضمانت ذکر نشده.

مشاوره حقوقی سفته
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تقسیط زمانی است که بابت سفته ، طرف محکوم شده باشد ،

سفته باید در سررسید واخواست شود در مورد شما این سفته ضمانت عدم انجام کاری بوده.. شما باید اول اثبات نمایید که ایشان از مفاد تعهد تخطی کرده مثلا بابت مزاحمت از ایشان شکایت کرده باشید و سپس سفته را بخاطر این تخلف واخواست نمایید.

سلام
اگر ایشان محکوم به پرداخت مبلغ سفته شود باید اعسار خود را اثبات کند تا بتواند از شرایط تقسیط استفاده کند.