از همسرم میترسم؛ چطور ثابت کنم که کتک میزند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۷۶ #90609504

سلام من ۷ ماه عقدم و بار دوم نامزد کردم باکره نیستم نامزدم تمکین زده برام و من هنوز جهیزیه نبردم رفته خونه گرفته یخچال و سائل خریده دست دوم و میگه بیا سرخونه زندگی ولی من میترسم از حالت های روحی که داره و کتک هم میزنه چکار کنم

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اولا در صورت ترس و دلهره از ضرب و جرح شوهرتان ، و عدم تمکین از سوی شما ، نفقه به شما تعلق نخواهد گرفت و نیز زوج میتواند از دادگاه در خواست ازدواج مجدد نماید
اگر شاهدی برای ضرب و جرح از سوی شوهرتان دارید بر علیه وی اقامه دعوی نمایید در غیر اینصورت هر زمان که اقدام به ضرب و جرح نمود سریعا با ۱۱۰ تماس تا صورتجلسه و به پزشکی قانونی معرفی شوید

در صورتی که از همسرتان تمکین نکنید نفقه به شما تعلق نخواهد گرفت

سلام
در صورت اثبات مبنی بر کتک زدن می توانید شکایت کنید
. الزامی برای تمکین ندارید

سلام و ارادت
الزامی برای تمکین ندارید و با عدم تمکین فقط نفقه ندارید ، با این شرایط نیازی هم نیست که شما وسایل تهیه کنید ، اگر هم سر زندگی رفتید و ایشان شما را کتک زد میتوانید شکایت کنید و دیگر تمکین نکنید ، مهریه تان را هم هر زمان بخواهید میتواند مطالبه نمایید .

سلام
اگر تمکین نکنید نققه به شما تعلق نمی گیرد ولی ایشان هم نمی توانند شما را مجبور به زندگی مشترک کنند.

ملزم به تمکین هستی برو سر زندگیت اگرواقعا دشوار بود رفتار ایشون آن موقع ادعا کن وباید بتوانی ثابت کنی

در صورت عدم تمکین نفقه به شما تعلق نمیگیرد