اظهار داشت که من می توانم درخواست تجدید نظر بدهم اما بعد یک ماه که به من گفتند جلسه تشکیل نشده و خطوط بنده را مسدود کرده و دیگر جوابی به بنده ندادند، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۸۴ #90599692

با سلام خدمت همه کارشناسان محترم، بنده ترم دوم سال قبل به علت مجازی شدن کلاس ها و در ارتباط نبودن با دانشگاه و دوستان از وجود کلاس مجازی با خبر نشدم و در کلاس ها شرکت نکردم ، و همین موضوع و مسله نمره باعث درگیری لفظی بین من و یکی از اساتید دانشگاه شد ، و بنده برای پیگیری این موضوع شکایت خود از این استاد را در گروه دانشگاه مطرح کردم و قرار بر این شد تا رییس دانشکاه این موضوع رو پیگیری کند ، اما پس از مدتی با بنده از کمیته انضباطی دانشگاه تماس گرفتند و بنده را به علت توهین و تهدید استاد محکوم کردند و استاد مربوطه با شکایت از بنده و ایجاد مغلطه بنده را محکوم کرد و کمیته انضباطی حکم یک ترم محرومیت را برای من صادر کرد سوال بنده از کارشناسان این است که ایا کمیته انضباطی حق داشته برای همچین موضوعی بنده را محکوم کند؟
و سوال دوم اینکه با توجه به قوانین این حکم باید ظرف ۱۰ روز به من اعلام می شد تا اگر درخواست تجدید نظر دارم اعلام کنم اما متاسفانه تا زمان اجرا شدن بنده از ان مطلع نشدم و طی تماسی که با مسئول مربوطه داشتم ایشان اظهار داشت که مشکلی وجود ندارد و من می توانم درخواست تجدید نظر بدهم اما بعد یک ماه که به من می گفتند جلسه تشکیل نشده است خطوط بنده را مسدود کرده و دیگر جوابی به بنده ندادند،ایا ایشان طبق قانون می توانستند همچین رفتاری با بنده انجام داده و بر کم کاری خود سر پوش گذارند ،
از کارشناسان پیشاپیش کمال تشکر را دارم و ممنون می شوم اگر پاسخ سوالات بنده را بدهند و من را را درباره این مسله که خیلی برایم مهم است راهنمایی نماییند .

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و ادب
این مسئله به خود دانشگاه مرتبط است.اما اگر استاد به شما توهین کرده و ادله ای برای اثبات دارید مانند شاهد.علیه ایشان اقدام کنید.

با توجه به اینکه سوال جنبه اداری دارد لذا موضوع را از طریق دانشگاه پیگیری نمایید

جهت پیگیری به دانشکاه مربوطه مراجعه نماییدا

با سلام چنانچه استاد مربوطه به شما توهین یا بی احترامی کرده و شاهد هم دارید میتوان علیه ایشان شکایت کیفری در دادگاه مطرح کنید با توجه به اینکه شما این پروسه را در دانشگاه پیگیری کرده اید از طریق دانشگاه مراحل اداری ان را طی کنید

سلام از طریق دانشگاه مربوطه پیگیری نمایید درنهایت وزرات علوم

با سلام
از طریق دانشگاه مربوطه پیگیری نمایید و در صورت لزوم به وزارت علوم مراجعه نمایید .

پرسشگر محترم سوال حقوقی نیست و پروسه ای اداری است ابتدا به دانشگاه مراجعه موفق نشدید می‌توان طرح دعوا نمود.