موتور رو کاملا داغون کردن، مراحل شکایت چطور است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۹ #90585675

۳ سال پیش موتور من را دزدیدن که بعد از یه هفته با دپربین مداربسته دزد را پیدا کردم و پیگیری کردم بعد از دو سال مبلغی را اعلام کردن کارشناسان و به دادگاه منتقل شد پرونده اما بعد از یکسال به دادگاه مراجعه کرده و میگوند پرونده هنوز نیامده؟ این چطور میشود؟
سوال دیگر اینکه موتور من دیروز در کلانتری خانی اباد پیدا شده اما دستور قضایی را صادر نکردن و‌ گفتن حتما باید دادسرا محل وقوع جرم باید مراجعه کنید و‌ اینکه دستور بازبینی کارشناس که موتور برای شما است یا نه رو هم باید بگیرید خواستم ببینم این موتور رو کاملا داغون کردن الان مراحل چطوری میشود؟ گرفتن موتور که ربظی یه رضایت ندارد؟

مشاوره حقوقی سرقت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
پرونده شما در یکی از شعب دادسرای عمومی و انقلاب محل وقوع سرقت مطرح به رسیدگی می باشد و ممکن است موقتا در اختیار اداره آگاهی جهت تحقیقات باشد
به هر حال چنانچه موتورسیکلت شما کشف شده است باید آقای بازپرس یا دادیاری که پرونده شما نزد ایشان مطرح است بر اساس تقاضایی که شما به ایشان می نویسید دستور آزادی آن را بدهند
و ممکن است در این که موتور سیکلت متعلق به شما هست یا خیر تردید داشته باشند که در این صورت کارشناس رسمی دادگستری در رشته تصادفات باید اصالت شماره ها و مشخصات موتورسیکلت را با کارت و سند مالکیت شما تطبیق نمایند