با اجرا گذاشتن مهریه و ناتوانی در پرداخت چه باید کرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۲۱ #90578281

سلام طاعاتتون قبول باشه
ببخشید من پسر خواهرم از سال ۹۵ عقد کردن و چون وضع مالی خواهرم اینها خوب نیست بعد دختر و پسر با هم نتونستن کنار بیان دختر نه طلاق گرفت نه اینکه اومد همون عقد کرده مونده الان مهریه رو گذاشته اجرا رفتن دادگاه پسر خواهرمو گرفتن بازداشت کردن الان ما چیکار باید کنیم ممنون میشم راه نماییم کنید مهریشم ۲۰۰ تا هستش اینها هم نون شبشونم به زور در میارن با کرایه خونه پسر هم سر کار نمیره

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود می‌تواند اعسار دهد

با سلام
برای طرح دادخواست اعسار اقدام کنید.البته با توجه به اینکه اجراییه مهریه تا حکم جلب پیش رفته است، شعبه مربوطه حتما قبل از رسیدگی به درخواست اعسار ، وثیقه،تضمین یا کفیل مطالبه میکند.سعی کنید ابتدا این مورد را حل کنید تا به محض تقدیم دادخواست، وثیقه را به شعبه ارایه نمایید.عاقبت بخیر باشید.

با سلام
پسر خواهر شما بایستی دادخواست اعسار به دادگاه دهد تا با موافقت دادخواست او ، از زندان آزاد و مهریه را اقساطی پرداخت نماید.

میتونید با استشهادیه ادعای اعسار از پرداخت مهریه نمایید