این درصدهای دیه که برام زدن چقد میشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۵ #90557074

سلام خسته نباشید
من برج ۳ با موتور تصاف کردم طرف مقابلم مقصر شد و منم پام خورد نشد ولی ترک ورداشت به تشخیص دکترم برام پلاتین گذاشتن و در پرونده پزشکیمم موجوده بعد از کارای پزشکی قانونی رای نهایی شون به این شرحه صدماته نام برده بهبود یافته و نیاز به معاینه مجدد نمیباشد. ارش پارگی رباط داخلی زانوی راست معادل ۴% و ارش آسیب نسج نرم ناشی از عمل جراحی معادل ۲% دیه کامل انسان تعیین میگردد هم چنین نامبرده بر اثر حادثه مذکور دچار سابیدگی (حارصه) انگشت اول پای راست نیز بوده است ارش تجمع خون در فضای مفصلی راست معادل ۱٪ ؜دیه کامل انسان تعیین میگردد. این رای نهایی پزشکی قانونی بود و توی این حرفی از پلاتین نبود و من یک سابیدگی دیگه رو ساق پام دارم یکی دیگه هم روی پهلوم من رو اینا اعتراض بزنم به نظرتون درست میشه چند روزه پیشم برام اس اومد پرونده شما به شعبه دو کیفری ارجاع پیدا کرد امروزم اس دادن برج ۱۲ باید برم الان من باید چیکار کنم و این درصدهایی که برام زدن چقد میشه مرسی بابت وقتی که گذاشتید

مشاوره حقوقی دیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بهتر است از طریق بخش محاسبات حقوقی سایت اقدام کنید یا اقدام به رزرو خدمت محاسبه دیه نمایید

سلام وخت بخیر
برای محاسبه ی دیه به اجرای احکام مراجعه نمایید.