آیا می توان در ساختمان شش واحدی که در آن زمین ساخته شده سهمی داشت؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۸۹ #90546896

باسلام،
سند ( زمین ) یک دانگ مشاع زمین همراه با عرصه و اعیان که یک شخصی دارد و کاربری در سند زمین قید نشده و وضعیت: طلق قید شده آیا می توان در ساختمان شش واحدی که در آن زمین ساخته شده سهمی داشت به چه صورت اقدام گردد؟ خواهشمند است راهنمایی کنید؟باتشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درصورتی که آپارتمانها سند تفکیکی ندارند مالک یک دانگ مشاع میتوانید باشید

سلام
در صورتی که برای آپارتمان های احداثی سند تفکیکی صادر نشده باشد، می توانید یک دانگ مشاع را مالک شوید. به این ترتیب به میزان یک دانگ در جزء جزء ملک و آپارتمانهای آن سهیم خواهید بود.

کدرصورت وجود سند مالکیت مشاعا شریک هستیدوالاخیر