آیا اگر طلب نفقه کنم شامل حال من میشه؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۹۰ #90510104

بنده قبلا یک بار نشوز شدم ولی الان بعد چند ماه با اظهار نامه اعلام تمکین کردم و از همسرم تقاضای مقدمات تمکین کردم هیچ جوابی به اظهارنامه من نداده وهیچ مقدماتی مثل منزل جداگونه و وسایل برقرار نیست
اگر در دادگله به دروغ گفت مقدمات فراهمه یا جواب اظاهر نانه رو به دروغ داد تکلیف چیه چون هیچ خونه زندگی نداره مگر اینکه دروغ بگه!!!

مشاوره حقوقی نفقه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام ، صرف ارسال اظهارنامه دلیلی برتمکین عام وخاص نیست موضوع تمکین وعدم تمکین باید با دلایل ومستندات قانونی به اثبات واحراز برسدتا حکم تمکین صادر شود در صورت عدم اثبات دعوی تمکین از نظر دادگاه رد خواهد شدو حکم عدم تمکین صادرو دیگرمطالبات مربوط به نفقه برای قاضی قابل استماع نیست مگر وضعیت ناشزه بودن زوجه اثبات گردد.

سلام
صرف اظهار نامه کفایت نمیکند و شما میتوانید موارد مذکور را در دادگاه مطرح نمایید و عنوان کنید که حاضر به تمکین هستید!

خیر صرف ارسال اظهارنامه کفایت نمی کند.

برای مطالبه نفقه ابتدا بایستی تمکین خود را برای دادگاه اثبات نموده و سپس اقدام نمایید

سلام
پس از اعلام آمادگیتان برای تمکین فورا نسبت به مطالبه نفقه اقدام نمایید

با سلام
برای مطالبه نفقه ابتدا بایستی تمکین خود را برای دادگاه اثبات نمایید