آیا من میتونم درخواست ابطال کل مزایده رو بخوام؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۰۷ #90452982

باسلام،
باغی بابت چک بنده به مزایده گذاشته شد۶۰۰ میلیون، که کل طلب بنده رو پر میکرد، بعد از مزایده برای نصف زمین معارض پیدا شد و اثبات شد که واقعا مالک نصف باغ هست، ایا مزایده کلا قابل ابطال هست یا فقط نسبت نصف زمین؟ قاضی میگه نصف مزایده ابطال و بقیه مزایده صحیحه که نصف مبلغ به من پرداخت بشه و نصف باغ هم به برنده مزایده تحویل بشه.
ممنونم

مشاوره حقوقی ملکی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
نسبت به قسمتی که مستحق الغیر نیست مزایده اجرا می شود

بله مستندبه ماده۱۴۶ قانون اجرای احکام مدنی آن قسمت از ملک که مستحق به غیر در آمده رفع توقیف می شود و بقیه در ازای مبلغ بدهی توقیف و از طریق مزایده و با جلب نظر کارشناسی به فروش رسیده وبه طلبکار پرداخت می گردد ...

اگر شرایط و روند قانونی مزایده به خوبی اجرا نشده مبتوان ابطال آن را خواست

سلام و ارادت
با توجه به اعمال مزایده صورت گرفته نصفی از مبلغ به شما پرداخت میگردد و مزایده نافذ است مگر اینکه شریک مشاعی تقاضای ابطال مزایده قبلی و برگزاری مجدد مزایده را نماید تا خودش در مزایده شرکت داشته باشد .

مدعی حق برای جلوگیری از عملیات اجرایی و اثبات ادعای خود می تواند شکایت کند

باسلام به استناد ماده۱۴۶ قانون اجرای احکام مدنی هرگاه نسبت به مال منقول و غیر منقول یا وجه نقد توقیف شده شخص ثالث اظهار حقی نماید اگر ادعای مذکور مستند به حکم قطعی یا سند رسمی باشد که تاریخ آن مقدم بر تاریخ توقیف است توقف رفع می شود در غیر اینصورت عملیات اجرایی تعقیب می گردد و مدعی حق برای جلوگیری از عملیات اجرایی و اثبات ادعای خود می تواند شکایت کند نهایتا آن قسمت از ملک که مستحق به غیر در آمده رفع توقیف می شود و بقیه در ازای مبلغ بدهی توقیف و از طریق مزایده و با جلب نظر کارشناسی به فروش رسیده وبه طلبکار پرداخت می گردد و در صورت عدم کفایت مال توقیف شده در ادای دین مابقی مبلغ بدهی از سایر اموال پرداخت می گردد