ادعای واهی میکند که ۱۰ میلیون از مبلغی که از من دریافت کرده کم میکنم و خودرو را پس میگیرم چون قیمت ماشین پایین امده؛ چه باید کرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۶۹ #90446715

با سلام . اینجانب خودرویی در تاریخ ۱۳ آبان ۹۹ قولنامه کردم و تحویل گرفتم و در تاریخ ۱۸ آبان برای تعویض پلاک و تمام کردن معامله قرار گذاشته شد. بنده در این مدت ماشین را برسی کردم و مشکل روغن ریزی را از شب اول رسیدگی کردم برای اطمینان از درست شدن و کلا خرج ماشین مجدد نشان دادم و تعمیرکار گفت موتور کمپرس دارد و حدود ۴۰ میلیون خرج دارد و گفتند دلیل مشخص نبودن و عدم تشخیص عیب در زمان قولنامه این است که با استفاده از نوعی محلول که به روغن موتور اضافه کردند تا چند روز مشکل موتور قابل تشخیص نمی باشد. من از خرید پشیمان شدم و به فروشنده اطلاع فسخ دادم که البته در قولنامه هم ذکر شده . ولی فروشنده با دریافت حدود ۹۰ میلیون در تاریخ ۱۳ و ۱۴ آبان حاضر نمی‌شود و ادعای واهی میکند که ۱۰ میلیون از مبلغی که از من دریافت کرده کم میکنم و خودرو را پس میگیرم چون قیمت ماشین پایین امده   بنده جهت شکایت بدلیل خیار عیب خواهان اقدامات قانونی و درخواست تنظیم و پیگیری این مورد را از مراجع متخصص و قضایی دارم.

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست فسخ معامله را به استناد خیار عیب مطرح نمایید و جهت اثبات ادعا تقاضای ارجاع ب کارشناس رابدهید .ضمنا خیار عیب فوریت داشته و ب محض اطلاع میبایست نسبت ب فسخ اقدام نمایید .موضوع کسر مبلغ هم از طرف فروشنده هم وجاهت قانونی نداشته

درود
در قسمت ارزیابی درخواستتان را ثبت نمایید.

در صورت وجود حق فسخ شما می توانید دادخواست اعمال حق فسخ خود را از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید

درخواست تایید فسخ معامله را باید از طریق دفاتر خدمات قضایی تقدیم کنید تا در دادگاه دارای صلاحیت مورد رسیدگی قرار بگیرد .

با درود
شما باید ابتدا اظهارنامه ارسال دارید، و اعلام فسخ کنید و اگر افاقه ننمود، دادخواست حقوقی مبنی بر فسخ به لحاظ، اعمال خیار عیب مطرح کنید.

درخواست تنظیم اوراق قضایی را باید به نحو دیگری در سایت اعلام نمایید و درخواست ارزیابی ثبت کنید