خود همسرم سند گرفت، آیا قانونی هست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۰ #90446680

سلام وقت بخیر.
من یه وکالت بلا عزل از پدر دارم یه زمین کشاورزی پدرم را بصورت هبه معوض زیر قیمت انتقال دادم به همسرم هبه معوض خط دستی نوشتم و چون قرار بود تاریخ تحویل زمین ۱۰ ماه بعد باشد بخاطر توضیح دادن شرایط و انجام دادن کار اداری که خط عادی را قبول نمیکنن در بنگاه معاملاتی هم یه مبایعه نوشتم و توضیح دادم ثمن که بصورت هبه معوض پیرو این رفتم کارهای اداری انجام دادم و اول سند رو تفویض وکالت دادم بعد خود همسرم رفت سند گرفت ایا این مراحل قانونی هست؟ و در دادگاه مورد قبول میشود؟؟ چون الان یه وکیل گرفتن بدلیل غبطه موکل در خواست ابطال سند دادن لطفا راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مراحل انتقال سند با توجه به وکالتنامه درست انجام شده
اما در وکالت بلاعزل و تام الاختیار نیز باید مصلحت موکل رعایت شود.و در غیر این صورت موکل میتواند قانونا اقدام کند