آیا تقاضای تفکیک را میپذیرند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۸۴ #90445802

با سلام و خسته نباشین
زمینی به مساحت ۴۰۰ متر مربع ۱۰ سال پیش خریداری نموده ام و در تصرف بنده میباشد سند زمین به اسم پدر فروشنده میباشد که پدر فوت نموده است و من قبلا زمین مورد نظر را بعد از فوت پدر خریداری نموده ام لازم به یادآوری هستش که دو دانگ مشاع به اسم پدر فروشنده در دفتر خانه سند خورده و چهار دانگ مشاع به شخص دیگر که همان صاحب اول ملک میباشه هستش به تازگی دادخواست انتقال سند طرح دعوی کرده ام ایا بایستی از دادگاه تقاضای ۴۰۰ متر مربعی که دادخواست داده ام بخواهم بصورت مشاعی فروشنده از داخل همون دو دانگ که به اسم پدر فروشنده هستش انتقال مشاعی بدهد یا نه تفکیک بشه بعد انتقال سند انجام بشه بهتر هستش. و در اخر ایا زمین مزروعی که به مساحت ۴۰۰ متر هستش ایا تقاضای تفکیک را میپزیرن با بایستی متراژ زمین به اون اندازه حد نصاب برسه و دقیقا متراژ حد نصاب برای تفکیک چقدر هستش با سپاس

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

زمین در محدوده است یا خارج از آن؟
زمین بیاض است یا احداث بنا دارد؟
آیا تقسیمات زمین مشخص است یاخیر؟
با مشخص شدن تمام ابعاد مسئله است که میتوان بهترین راه ممکن را به شما پیشنهاد داد.
به طور کلی باید گفت به ۴۰۰ متر زمین مزروعی اجازه تفکیک داده نخواهد شد.

املاک مزروعی قابلیت افراز ندارد سند مشاعی تنظیم میگردد

چون ملک کاربری مزروعی دارد قابل تفکیک نمی باشد.