آن شخص حتی کمتر از یک دهم قیمت واقعی از من خریداری کرده بود آیا میتوانم از او شکایت کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۹۶ #90434479

با سلام من مقدار قابل توجهی اجناس ضایعات در محل کار قبلی خودم داشتم شخصی که کارش خرید ضایعات بود برای خرید انها به من مراجعه کرد در ابتدا بمن گفت که به او قیمت بدهم ولی من از آنجایی که هیچ گونه سر رشته ای در فروش این اجناس نداشتم به او گفتم که من اطلاعی از قیمت آنها ندارم و به او گفتم شما که وارد هستی یه قیمت مناسب در نظر بگیر که کسی ضرر نکند او هم مبلغی را پیشنهاد داد و حتی وقتی من خواستم مبلغ را رند کنم کلی قسم و آیه خواند که نمی شود و هیچ سودی ندارد من هم با همان مبلغی که گفته بود اجناس را به او دادم ولی بعد از مدتی متوجه شدم که این اجناس را با قیمت مشخص هر کیلو خریداری می کنند که آن شخص حتی کمتر از یک دهم قیمت واقعی از من خریداری کرده بود آیا میتوانم از او شکایت کنم؟؟؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
اگر قرارداد یا فروشنامه ای تنظیم نموده باشید با استناد به قرارداد به دلیل خیار غبن فاحش اقدام به فسخ نمایید

دادخواست خیار غبن میتوانید مطرح ومعامله رافسخ یا مابه التفاوت ثمن‌ را اخذ نمایید.

با سلام
اگر فروشنامه ای حاوی مشخصات و مقدار اجناس و ثمن پرداختی، تنظیم کرده اید، بله با استفاده از خیار غبن می توانید فسخ ان را بخواهید. وگرنه خیر نمی توانید اقدامی انجام دهید

با سلام
اگر مبایعه نامه یا مدرکی در این خصوص دارید.می‌تواند دادخواست فسخ معامله به دلیل خیار غبن مطرح کنید.