تهمت و افترا چطور باید پیگیری شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۸ #90429258

درود . وکیل بزرگوار
بنده در یک انجمن فعالیت میکنم که با یک خانم مشکل مدیریتی دارم.و ایشان میخواهد خارج از چهارچوب قانون نظراتش را را به من و انجمن اصفهان تحمیل کند.باید فردی را به عنوان نایب رئیس در اصفهان معرفی میکردیم و ایشان اصرار دارد نایب رئیس باید فرد قبلی باشد و تعویض نشود و این دخالت بی جا ایشان باعث کشمکش شده . بنده به نهاد بالا دستی تلفنی گزارش دادم که ایشان کشف حجاب کرده و مدرکش عکس پروفایل واتس اپ ایشان میباشد. بعد ۲ ساعت از نهاد بالاتری تماس گرفتند و گفتند شما عکسهای این خانم را در فضای مجازی که کانالها و گروهها است پخش کردید که من را بترسانند که از موضع قانونی خودمون دفاع نکنیم و بزاریم این رانت در اصفهان هم برقرار باشه . اصلا همچنین اتفاقی نیافتاده و یا اگر هم افتاده کار من نیست البته ایشان به خاطر زورگویی و قلدری با خیلی ها سر همین موضوع با استانهای دیگر درگیر است . میخواستم بگم درسته ایشان این تهمت به من را مکتوب نکرده اما باعث شده نام من به سر زبانها بیافته که همچنین شخصی چنین کاری را کرده یا نکرده و برای ابرو و اعتبار بنده ضربه بدی است چگونه میتوانم از خود دفاع کنم مگر در فضای مجازی فرستنده عکسها مشخص نمیشود.؟ البته اگر ادعاشون واقعی باشه که میدانم همچین چیزی وجود ندارد با تشکر از شما

مشاوره حقوقی افترا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
متاسفانه یا خوشبختانه خود ایشان که شخصا یا از طریق فرد دیگری و یا قانونا برای شما ادعایی ننومده است و این موضوع صرفا از سوی شخص دیگری برای شما اتهام زده شده است لذا نمیتوان اقدامی بر این امر نمود