حذف پسوند سید از طریق قانون امکانپذیر میباشد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۳۱ #90362027

سلام‌
من دختر هستم‌ و میخام پیشوند سیده از شناسنامم حذف شه ایا امکانش هست؟

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، موضوع خود را از طریق اداره ثبت پیگیری کنید

سلام از ثبت احوال موضوع را پیگیری نمایید

با درخواست خود به اداره ثبت موضوع را از آن طریق پیگیری نمایید

با سلام
شما میتوانید جهت این امر از طریق اداره ثبت احوال اقدام بفرمایید اما نهایتا این امر بستگی به نظر اداره ثبت احوال ، طبق بخشنامه موجود خواهد بود .

سلام
به اداره ثبت احوال محل اقامت مراجعه کنید.

با سلام
ﻣﻮﺍﺭﺩ ﺣﺬﻑ ﭘﯿﺸﻮﻧﺪ ﯾﺎ ﭘﺴﻮﻧﺪ ﻧﺎﻡ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﮔﯽ
ﺍﺷﺨﺎﺹ ﻭﺍﺟﺪ ﺷﺮﺍﯾﻂ ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﻨﺪ ﺩﺭ ﻣﻮﺍﺭﺩ ﺯﯾﺮ ﺣﺬﻑ ﭘﯿﺸﻮﻧﺪ ﯾﺎ ﭘﺴﻮﻧﺪ ﻧﺎﻡ
ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﮔﯽ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺩﺭﺧﻮﺍﺳﺖ ﻧﻤﺎﯾﻨﺪ :
۱- ﻧﺎﻡ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﮔﯽ ﺗﺮﮐﯿﺒﯽ ﺍﺯ ﯾﮏ ﻭﺍﮊﻩ ﻭ ﻧﺎﻡ ﻣﺤﻞ ﯾﺎ ﻣﻨﺴﻮﺏ ﺑﻪ ﻣﺤﻞ ﺑﺎﺷﺪ، ﻣﺎﻧﻨﺪ ﺍﻓﺘﺨﺎﺭﯼ ﺗﻬﺮﺍﻧﯽ، ﺗﺒﺮﯾﺰﯼ ﺭﺍﺩﻣﻨﺶ ﻭ ﻧﻈﯿﺮ ﺁﻥ
۲- ﻧﺎﻡ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﮔﯽ ﺗﺮﮐﯿﺒﯽ ﺍﺯ ﯾﮏ ﻭﺍﮊﻩ ﻭ ﻧﺎﻡ ﺍﯾﻞ ﯾﺎ ﻃﺎﯾﻔﻪ ﺑﺎﺷﺪ ﻣﺎﻧﻨﺪ : ﺣﺴﯿﻨﯽ ﺑﺨﺘﯿﺎﺭﯼ ، ﺯﺍﺭﻭﻧﺪﯼ ﺍﺣﻤﺪﯼ ﻭ ﺍﻣﺜﺎﻝ ﺁﻥ
۳- ﻧﺎﻡ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﮔﯽ ﺗﺮﮐﯿﺒﯽ ﺍﺯ ﯾﮏ ﻭﺍﮊﻩ ﻭ ﻧﺎﻡ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺣﺮﻑ ﯾﺎ ﻣﺸﺎﻏﻞ ﺑﺎﺷﺪ ﻣﺎﻧﻨﺪ : ﺑﻨﮑﺪﺍﺭﻗﺎﺳﻤﯽ، ﻣﺠﯿﺪﯼ ﺳﻘﻄﭽﯽ ﻭ ﻏﯿﺮﻩ
۴- ﻫﺮﮔﺎﻩ ﭘﯿﺸﻮﻧﺪ ﯾﺎ ﭘﺴﻮﻧﺪ ﻧﺎﻡ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﮔﯽ، ﺣﺮﻑ، ﻋﺪﺩ ﯾﺎ ﮐﻠﻤﻪ ﺯﺍﯾﺪ ﺑﺎﺷﺪ، ﻣﺎﻧﻨﺪ ﻡ ﻗﺎﺳﻤﯽ، ﺷﮑﻮﻫﯽ ﻫﻔﺖ ﻣﺮﺣﻮﻣﻪ ﺣﺴﯿﻨﯽ ﻭ ﻏﯿﺮﻩ

سلام ، بله امکانش وجود داره