حمل مشروبات الکلی با اعتراف ما چه حکمی دارد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۵۰۲ #90333470

با سلام ما سه نفر بودیم تو ماشین.پلیس ۷۵۰ سی سی مشروب الکلی دست ساز از ما گرفت...من و یکی از دوستام رو ازاد کردن و برا دوست دیگم ۶ ماه حبس ۴۰ ضربه شلاق تعزیری و جزای نقدی بریدن
میخواستم بدونم اگه ما دونفری که آزاد شدیم اگر اعتراف کنیم حکممون چی میشه
باتشکر

مشاوره حقوقی شرب خمر
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مجازات حبس، جزای نقدی و شلاق به همراه خواهد داشت.

شش ماه تا یک سال و تا ۷۴ ضربه شلاق و نیز جزای نقدی به میزان ۵ برابر ارزش عرفی مشروبات مکشوفه

با سلام
مجازات حرم مصرف و حمل مشروبات الکلی حبس و شلاق و مجازات نقدی میباشد

با سلام ، با اقرار شما و احراز صحت آن حسب مورد به مجازات های مذکور محکوم می گردید؛ آرزوی عاقبت بخیری.

سلام. اگه مشروبات داخلی و اصطلاحا دست ساز باشه و شما اقرار به حمل یا نگه داریش بکنسد با توجه به ماده ۷۰۲ قانون مجازات اسلامی علاوه بر محکوم شدن به پرداخت پنج برابر ارزش مشروبات، به شلاق تا ۷۴ ضربه و حبس از شش ما تا یکسال محکوم می شوید

با اقرار و اعتراف شما مطابق قانون و حسب مورد با تشخیص قاضی مجازات حبس و شلاق خواهد داشت در حمل مشروبات الکلی،نگهداری،خرید و فروش و......

با سلام
چنانچه قاضی تشخیص دهد اقرار شما مقرون به صحت می باشد بر اساس ماده ۷۰۲ قانونم مجازات اسلامی می تواند از شش ماه تا یک سال و تا ۷۴ ضربه شلاق و نیز جزای نقدی به میزان ۵ برابر ارزش عرفی مشروبات مکشوفه رای صادر کند .