همسایه ها اقدام به مرمت و بازسازی انباری ها نکرده و سقف خانه من به شدت دچار نم شده، چکار کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۰ #90300555

من ساکن طبقه پنجم یک ساختمان هستم که انباری ها تو پشت بام رو ملک منه و متاسفانه همسایه ها اقدام به مرمت و بازسازی انباری ها نکرده و سقف خانه من به شدت دچار نم و چکه آب شده خواستم بپرسم چه باید بکنم از باب مذاکره به جایی نرسیدم شهرداری باید برم شورای حل اختلاف یا شکایت باید بکنم ممنون میشم کمکم کنید

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
مراجعه به دفاتر خدمات قضایی و تنظیم دادخواست حقوقی مبنی بر الزام به رفع عیب مالک انباری و پرداخت خسارت وارده به منزل شما ناشی از عدم رفع عیب به موقع علیه مالک یا مالکین انباری ها ...

سلام
چنانچه از انبار یا ملک یکی از همسایه ها به لحاظ خرابی به منزل شما آسیبی وارد می گردد می توانید از طریق اقامه دعوای حقوقی در دادگاه محل وقوع ملک الزام ایشان به رفع عیب از منزل شان را بخواهید و برای این کار به دفتر خدمات الکترونیک قضایی محل سکونت خود مراجعه تا دادخواست را برای شما به دادگاه ارسال نمایند.