جهت اثبات ترک منزل توسط خانومم چه اقدامی باید انجام دهم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۰۰ #90271209

خانم بنده بدون دلیل موجه قانونی و بدون اجازه ی بنده فردا قراره منزل ما رو ترک کنه و به جایی که معلوم نیست کجاست بره.
من میخوام بدونم قبل از اینکه اینکار رو بکنه باید چکاری انجام بدم که از لحاظ حقوقی این ترک منزل رو اثبات کنم و خطرات و مشکلاتی که ممکنه بعدا براش پیش بیاد رو (چون مشخص نیست کجا قراره بره!) از دوش خودم ساقط کنم؟
ضمنا ما یک دختر ۱۰ ساله هم داریم

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام خدمت شما
از متن سوال چنین استنباط میشه که اختلافی فیمابین شما هست سعی کنید باحرف زدن آنها راحل کنید غرور را کنار بذاریدشما یه دختر بالغ و در سن رشددارید سعی کنید پیش مشاوربرید.
اما اگه زن بدون اجازه شوهر منزل را ترک کند ناشزه تلقی شده.درصورت ترک منزل چندنفر را شاهدبگیرید.سپس با ارسال اظهارنامه خواهان تمکین وی شوید تا دلیل ترک منزل مشخص گردد زیرا اگر عدم تمکین زن به دلیل درخواست نامشروع شوهرش باشد و زن از نظر مالی، ناموسی و یا جانی درخطرباشد، بنابراین می تواند منزل را ترک کند.

سلام هر وقت ترک منزل کردند شما برایشان اظهارنامه بفرستید در صورتی که مراجعت نکردند دادخواست الزام به تمکین مطرح کنید . در صورت عدم تمکین ایشان مستحق نفقه نیستند و برای شما حق ازدواج محدد الته با تقدیم دادخواست به دادگاه ایجاد می شود .

با سلام اخذ استشهاد و ارسال اظهارنامه و طرح دعوای تمکین به شما کمک خواهد کرد.