میتوانم از دادگاه تقاضای انجام معاینه پزشکی قانونی رو بگیرم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۶ #90250894

‌ترک کرد ناگهانی همسرم به مدت ۲ ماه و خاموش و روشن کردن خط ایرانسل خودش که بنام من میباشد٬ من را به شک انداخت و باعث شد تا من کمی بیشتر به این موضوع حساسیت نشان بدهم که فهمیدم با چند تا از آشنایان و دوستان فامیلی٬ رابطه نامشروع دارد. تقریبا چند وقتی هست که به زنای محصنه مشکوک شدم. اما چون کس و کار و پشتی ندارم٬ میتوانم از دادگاه تقاضای انجام معاینه پزشکی قانونی رو از قاضی بگیرم؟

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام اصولا در این پرونده ها ادله نقش بسیار مهمی را بازی می نمایم و چنانچه عدلیه شما کافی نباشد روی شما رد می گردد در خصوص پزشکی قانونی نیز صرفا ده روزه اخیر قابل اثبات می باشد و چنانچه قبل از آن باشد به هیچ عنوان قابل اثبات نمی باشد

با سلام
ابتدا باید هرگونه دلیل و مدرکی که دادگاه را قانع و برای استعلام و یا معرفی به پزشکی قانونی ایجاب نمایید به دادگاه ارایه نمایید تا با بررسی مدارک شما دادگاه تصمیم مناسب را اتخاذ نماید

سلام
ابتدا با ارائه دلایل اولیه شکواییه رابطه نامشروع مطرح کنید سپس از قاضی درخواست ارجاع به پزشکی قانونی نمایید