اگر جلسه تمکین به نفع زن انجام شود بعد امکان درخواست طلاق از طرف زوجه امکان پذیر هست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱,۶۱۶ #90237395

سلام بعد از جلسه تمکین که به نفع زوجه انجام شود به دلیل فراهم نکردن وسایل زندگی از طرف زوج بعد از رای زوجه میتواند درخواست طلاق دهد با وجود اینکه شرایط ۱۲ گانه عقد را ندارد؟
و نصف اموال به زوجه تعلق میگیرد؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
طلاق و تمکین دو بحث جدا هستند و زوجه میتواند دادخواست طلاق بدهد.

با سلام
خیر این موضوع ها ارتباطی باهم ندارند در ضمن تا زمانی که زوجه در عسر و حرج قرار نگرفته است دادخواست طلاق وی میتواند رد شود.

با سلام، یکی از موارد عسر و حرج همین نفقه هستش وقتی تمکین مرد رد شده به خاطر مسکن با اثبات عدم تعلق نفقه به زن حق طلاق متصور هستش. هر چند باید تمام محتویات بررسی شود و این گونه نمی تواند جواب قاطع داد

با درود موضوع نیازمند بررسی بیشتر است لیکن زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید مباحث کاملا جدا هستند . زوج حق طلاق دارد می توانید مطرح نمایید .

سلام و درود
طلاق و تمکین دو بحث جدا هستند. بله میتوانید شما هرزمان که بخواهید دادخواست طلاق را به دادگاه بدهید . اینکه دادگاه به عدم تمکین شما رای داده یه اماره به نفع شما برای قاضی ای که میخواهد حکم طلاق را بدهد محسوب می شود .