استناد به ماده ۴۷۰ که دیه از بیت المال پرداخت گردد با استشهاد و تحقیقات کلانتری موثر است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۳۰ #90229368

با سلام
برادرم پرونده ضرب جرحی داشتن که شاکی شکایت کرد ما استناد به ماده ۴۷۰ قانون مجازات اسلامی سال ۹۲کردیم و استشاهد محلی نوشتیم ۲۰ نفر امضا کردن که ما تمکن مالی نداریم قاضی نامه به کلانتری فرستاد تا دارای غیر منقول ما را ارزیابی کنند
۱_دارایی غیر منقول منظور خانه است؟
۲_اگر کلانتری تحقیق کند و حرف استشاهد درست باشد دوباره قاضی حکم استعلام دارایی می دهد؟
۳_شاکی حق اعتراض به حکم پرداخت دیه از بیت المال دارد؟ یا با اوردن شبه سنگ اندازی کند؟

مشاوره حقوقی دیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دارایی غیرمنقول منظور خانه است .
اگر برای دادگاه اثبات عدم تمکن‌ مالی برای عاقله محرزشود . دیه ازبیت المال پرداخت می گردد .