دادگاه غیابی حکم صادر کرد رای به نفع من داده شده، تا چه مدت مهلت واخواهی دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۷۳ #90189789

با سلام
من شاکی پرونده کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع بودم - که متهم پیش فروش آپارتمان را به تقلب به من فروخت در حالی که ملک برای آن طرف نبوده - ابزار من برای دادگاه پیامک های متهم مبنی بر اینکه به زودی ملک تو آماده میشود - فیش های واریزی من برای متهم - و شرکتی که به نام متهم بوده من کارت ویزیت شرکت را بردم- دادگاه - من بیع شفاهی کردم - قرارداد نداشتم - ولی متهم در پیامک هاش اشاره کرده است - و در ضمن متهم پانزده سال پیش اعلام ورشسکتگی کرده بوده من اطلاع نداشتم پرونده در جریان هست - من از اداره ورشکستگی حکم متهم را بردم ضمییه پرونده کردم - روز دادسرا و دادگاه متهم نیامد - روز دادگاه همسر متهم آمد و یک لایحه نوشته بود که متهم اقرار کرده چون مریض بوده و پول نداشته این پول که مبلغ آن پنجاه و پنج میلیون توکتن هست از من گرفته بابت معاجله درمانش و خنده دار تر اینکه نوشتع من گفتم هر وقت داشتی برگردون - هیچ مدرک دیگه ای هم نداشت - دادگاه غیابی حکم صادر کرد رای به نفع من حبس برای متهم و رد مال به من و به صتدوق دولت ------ سوال من اینه چون مدت واخواهی داده و اعتراض به متهم داده من از کچا متوجه بشم که کی اونها وا خواهی میدهند و من باید چه کار کنم - الان اونها هیچ مدرکی ندارد - این رای قطعی هست.

مشاوره حقوقی تحصیل مال نامشروع
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
آرائ غیابی ظرف مدت ۲۰ روز از تاریخ اطلاع از صدور آن، قابل واخواهی در شعبه صادر کننده رای میباشند
معمولا پس از اتمام مهلت واخواهی و تجدیدنظر، پرونده برای اجرای حکم به اجرای احکام کیفری ارسال میشود.
حدودا ۵۰ روز الی دو ماه از تاریخ ابلاغ رای .....

با سلام
۲۰ روز برای واخواهی و پس از آن بیست روز برای تجدید نظر خواهی که جمعا ۴۰ روز زمان لازم است تا حکم غیابی قطعی شود و پس از گذشت این مدت اگر برای شما از طرف دادگاه ابلاغیه صادر نشود میتوانید به دادگاه صادر کننده حکم مراجعه و اجرای حکم را بخواهید.
مؤید باشید

سلام
میتوانند طی مهلت قانونی درخواست واخواهی دهند