آیا در اولین سو رفتار از جانب مرد، حق طلاق به زن داده میشود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۷۲ #90171353

با سلام
اگر در دادگاه، مرد اعتراف به ضرب و جرح همسر همچنین بیرون کردن وی از خانه نماید، و اظهار پشیمانی کند. آیا حق طلاق به زن داده میشود؟(در صورتیکه در عقدنامه شرط عدم سو رفتار توسط مرد امضا شده باشد)و اگر پاسخ مثبت است، آیا زن میتواند حق طلاق بلا عزل را گرفته و سازش کند؟و اگر امکانش هست بیان فرمایید زن بطور کلی در چنین شرایطی چه درخواستهایی میتواند از دادگاه داشته باشد برای حفظ امنیت خود و ادامه زندگی.
با تشکر

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

با توجه به ابراز پشیمانی به نظر نمیتوانید به استناد ان تقاضای حق طلاق نمایید و اما در قالب صلح و سازش می توانید در خواست اعطای حق طلاق کنید

اگر عسر و حرج اثبات گردد بله

با سلام.
دوست عزیز صرف یکبار ضرب و شتم به زوجه حق طلاق نمی دهد و در خصوص اینکه حق طلاق بلاعزل به زوجه داده شود تابع توافق زوجین و قبول این امر توسط زوج است و در اینگونه موارد زوجه می تواند بابت ضرب و شتم شکایت کیفری نموده و بابت مطالبه نفقه نیز اقدام نمایید.
موفق و موید باشید

صرف یکبار ضرب و شتم به زوجه حق طلاق نمی دهد و در خصوص اینکه حق طلاق بلاعزل به زوجه داده شود تابع توافق زوجین و قبول این امر توسط زوج است و در اینگونه موارد زوجه می تواند بابت ضرب و شتم شکایت کیفری نموده و بابت مطالبه نفقه نیز اقدام نمایید در صورت اثبات ضرب و شتم نیز می توانید به حکم دادگاه کیفری بابت اثبات عدم امنیت جانی خود استناد نمایید.

سلام وقت بخیر
می توانید با توافق از ایشان وکالت در طلاق بگیرید که هر زمان سوء رفتاری داشتند، بدون حضور زوج برای طلاق اقدام نمایید. بابت ممانعت از ورودتون به منزل می توانید دادخواست مطالبه نفقه ثبت نمایید.