برای سند زدن؛ اسم بنده باید نوشته شود یا سه خواهرم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۰۶ #90147079

با سلام
زمین و باغ داریم سندش به اسم مرحوم پدر بزرگم بود تا چندی پیش پدرم رو زمینها بود و بین من و برادرم تقسیم نمود با ۶خواهر سه خواهر بر ذمه من بود و سه خواهر دیگر بر ذمه برادرم اول سه خواهرم برام امضا زدن سهمشان به من واگذار کردن بعد از اون وراث رفتن برای شکایت در دادگاه برای سهم الارث خودشان ( پسر عمو، عمه ) چون ما رو زمینها بودیم علیه من و برادرم اونها از قبل یک جورایی مشخص شد امضا برای پدرم دادن که سهمشان فروختن بجز ۴ نفرشان و در دادگاه محکوم شدن حالا من دوباره سهمی که خواهرانم به من واگذار کرده بودن همراه سهم خودم به طور رایگان به خودشان واگذار کردم حالا خواهر و برادرم میخوان وکیل بگیرن برای سند کردن زمین که سهم ۴ نفر باقیمانده هم بدن، ایا تو شکایت قبلی که به اسم بنده بوده برای قرار داد با وکیل اسم بنده باید نوشته شود یا سه خواهرم چون دیگر نمی خوام اسمی از من برده بشه باید چکار کنم

مشاوره حقوقی ارث
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مدارک شما نیاز به بررسی دارد

متاسفانه برای ارائه پاسخ دقیق باید استناد و مدارک شما بررسی شود سپس نظر درست ارائه داد

در دادخواست تنظیم سند اسم شما هم باید قید شود چون شما هم ذینفع هستین

با درود پاسخ دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است.

با توضیحات شما نمیتوان اظهارنظر دقیقی نمود . آنچه که مسلم است ابتدا باید وضعیت سهم الارث ورثه پدربزرگ شما مشخص شود و سپس در راستای تعیین سهم شما و خواهران و برادرتان راهنمایی لازم صورت پذیرد . توصیه میشود با یک وکیل مشاوره حضوری داشته باشید .

سهم دختر ربع(۱/۴) و سهم پسر نصف(۱/۲).
از طریق شورای اختلاف.
یله هریک از وراث می تواند سهم الارث خود را به دیگری انتقال دهد.