چنین امکانی وجود داره که ایشون بهواد خونه و مبالغی که هزینه شده و از من مطالبه کنه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۵۶ #90083485

با سلام
من و نامردم چند وقتی به اختلاف خوردیم ایشون مدعی که تو این مدت هر چی منو سفر برده و خرج کرده من به ایشون بدهکارم، هیچ رسیدی ندادم بابت بدهی به ایشان فقط اوایل هنگام خرید جهیزیه من ۲۰۰ میلیون داشتم که ماشین خریدم بعد پول ماشین و گفت خورد خورد بهت می دم و حدود ۴۰۰ میلیون بهم داد که بعدا هم ماشین و فروختم باز پولشو دادم به خودش و الان یه خونه به نام منه که ایشون ثمن اش و پرداخت کرده و من ازش رسید دلشتم که رسید و سرقت کرده ایا چنین امکانی وجود داره که ایشون بهواد خونه و مبالغی که هزینه شده و از من مطالبه کنه؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود با وجود عین موهوبه هبه قابل رجوع است

اگر منزل در قالب هبه به شما منتقل شده باشد امکان استرداد وجود دارد

تنها با اطلاع از جزئیات و بررسی مدارک موجود امکان اظهارنظر در این موضوع وجود خواهد داشت .

با سلام و احترام
هزینه ی خرج و مخارجی که در طول زندگی یا نامزدی از قبیل سفر و خورد و خوراک برای شما متحمل شده قابل دریافت از جانب او نیست
اما اگر خانه را برای شما خریده باشد باید دید تحت چه عنوانی به شما منتقل کرده. اگر هبه باشد می‌تواند استرداد آن را بخواهد.