شرکت خودرو را توقیف کرده و اخطار داده در مرحله بعد خودرو را تصرف می نمایم، آیا پرداختی ها را ماهانه ادامه دهم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۵۱ #90082328

با سلام ممنون میشم کسی راهنمایی نماید
چون در این مدت با هر وکیلی مشاوره گرفتم اکثرا حرفشون یکی بود قانون در این مورد شما اشاره ای. نکردن سوالم: سال ۹۷ یک خودروی صفر بصورت اجاره به شرط تملیک از شخصی تحویل گرفتم هر ماه سر موعود مبلغ توافق شده را هم پرداخت میکنم تا خرداد ۹۹ که قسط اخره متاسفانه اذر ماه امسال متوجه شدم که خودرو لیزینگ خوده شرکت سازنده بوده و ایشان از زمان تحویل هیچکدام از چک های ارائه داده به شرکت را پاس ننموده اکنون شرکت مربوطه خودرو را توقیف کرده و اخطار داده در مرحله بعد خودرو را تصرف می نمایم سوال من این است من باید چکار کنم ایا پرداختی ها را ماهانه ادامه دهم تا پایان قرارداذ بعد شکایت کنم یا میتونم بخاطر این موضوع اقساط را پرداخت ننمایم تا تکلیف خودرو مشخص شود یا شکایت کنم کلا چه باید کرد

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
پرسش شما مبهم است لیکن چنانچه منظورتان این است خودرویی به اجاره به شرط تملیک از شخصی خریده ای علیرغم پرداخت اقساط به فروشنده وی از پرداخت اقساط به شرکت امتناع نموده است
یا اینکه شما اقساط را به شرکت لیزینگ پرداخته ای اما لیزینگ وجوه شرکت سازنده را پرداخت نکرده است
مشخص فرمایید طرف شما که خودرو را توقیف نموده لیزینگ است یا شرکت سازنده:
عبارت خودرو لیزینگ خوده شرکت سازنده است را توضیح دهید
تا صورت مسئله واضح نباشد نمیتوان پاسخ صحیح داد

شما بایو اقساط باقیمانده را بجای شخص بحساب شرکت سازنده پرداخت نمایید در مورد ان فرد هم می توانید طرح دعوا نمایید به جهت عدم پرداخت اقساط به شرکت