اگر از دادگاه بخواهم مبلغ کارشناسی اعلام کند حدودا" چه مبلغی خواهد بود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۲ #90078690

با سلام و احترام خدمت وکلای محترم
طی توافق حاصله در سال گذشته در زمان طلاق ، مبلغ نفقه دخترم با سن ۶ سال ۴۵۰ هزار تومان بوده هم اکنون با توجه به کلاس اول رفتن دخترم، مادرشون به بهانه هزینه مدرسه یا سرویس ایاب و ذهاب یا خرید لباس مکررا" درخواست اضافه وجه میکنند و من هم حداقل ۶۰۰ تا ۷۰۰ براشون واریز میکنم و مرتب اعلام میکنند این مبلغ کم است. میخواستم ببینم اگر از دادگاه بخواهم مبلغ کارشناسی اعلام کند حدودا" چه مبلغی خواهد بود.
قبلا" از راهنمایی تشکر و امتنان ابراز میگردد.

مشاوره حقوقی نفقه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

کارشناس با توجه به بررسی شرایط و هزینه ها مبلغی را تعیین خواهند کرد ولی بنظر میرسد نهایتا مبلغ در حدود همان ۶۰۰ تا ۷۰۰ خواهد بود. مگر فرزند شما در مدرس غیر انتفاعی در حال تحصیل باشند